Tio you all from kennel Love Cox!❤

I dag gjord jag något riktigt gott på älgfärsen! 

Tina älgfärsen.

Skala och finhacka löken och vitlöken.

Stek löken, vitlöken och älgfärsen i oljan i en gryta eller stor stekpanna. Tillsätt tomatpurén och linserna. Stek ytterligare ca 5 minuter under omrörning.

Blanda i de krossade tomaterna, strösockret, timjan, lagerbladen och vatten. Krydda med salt och peppar. Koka upp och låt småkoka under lock ca 20 minuter.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Citronett: Tvätta och riv skalet av citronen. Blanda skalet med olivoljan, pressad citronsaft och smaksätt med salt och peppar.

Sellerisallad: Ansa och skiva sellerin tunt. Rosta solrosfröna med lite salt i en torr stekpanna tills de är gyllenbruna. Blanda de avsvalnade fröna med selleri, pressa över lite citron och ringla över olivoljan. Smaka av med salt och peppar.

Lägg upp pastan och bolognesen, ringla över citronetten. Servera med sellerisalladen.

Har även tagit lite kort på valparna, kolla gärna in på aktuell kull! (Blir ju inte så bra när man ska ta själv)😉 

Man kan ju säga att man är ju inte sysslolös!😀

Kramizzar/Inger