Har inte sovit så bra alldeles för varmt! Fast fönsterna var öppna!😉Så när jag gick upp vid sju mådde jag inte så bra( inte varit på toa en enda gång i natt)! Brukar gå upp flera gånger varje natt! 

Tommy hade gjort en riktigt fin frukost med ägg m.m! Men jag fick bara i mig två skedar turkisk yougarth, inte ens kaffet kunde jag dricka upp!🤔Men framåt tio när jag druckit massor av vatten kände jag mig piggare! Men jag tror det är åska i luften också! Vi hade iaf tur med vädret kunde sitta ute hela tiden! Det här varit skönt att bara få vara, Lasse och jag är ju aldrig borta! Så stort tack Gerd och Tommy hoppas vi kan göra om det någon gång! KRAM 

När vi kom hem blev hundarna glada! Milka blev välkomnad hem, de undrade nog vart hon varit??Stort TACK till Danne och Jessica som tog hand om hundarna utan er hade vi ju inte kunnat åkt! Det var så fint, städat och diskat alla skålar! 

Vi åt sill till lunch det var gott! Och jag fick rätt det började regna och åska runt oss! Men den kom aldrig över oss! Men det 🌧🌩⛈🌬från olika håll! Lite friskare blev det ute! 

Hoppas ni haft en bra dag!

Kramizzar/Inger