Vilket vĂ€der vi harđŸ’„đŸ’„varje dag! Det gĂ„r Ă„t att vattna alla blommor varje kvĂ€ll! Fast det blir bara de i krukor och vĂ€xthuset som fĂ„r! Man kan tyvĂ€rr inte vattna allt, dĂ„ kanske vattnet tar slut😉😄

I dag har jag trimmat Milka! Tycker fortfarande att hon Ă€r lite smal! Men som de busar varje dag Ă€r det inte sĂ„ lustigt kanske! 

NÀr jag skulle ta in Arrax och Milka sÄg jag att nÄgra skator förklÀde över dem och lÀt! Och nÀr jag sÄg vad de hade i munnen förstog jag! En skatunge den var inte skadad pÄ nÄgot vis utan de hade bara burit pÄ den! SÄ nÀr jag vÀl fick in hundarna slÀppte jag den pÄ andra sidan hundgÄrden! SÄ det var dagen goda gÀrning!

Mitt dĂ€ck med blommor Ă€r ett minne blott! FrĂ€mlingarna har bökat bort dem😈😈 Bör bra om de kom med fĂ€llorna snart!

Hoppas ni haft en fin dag!

kramizzar/Inger