❤️
22/6
 Fick en midsommar hälsning från Duffy (Tjörlie&Steven)! Glad Midsommar och tack Annika och Erland!👍❤

22/6
Igår var Berits (Elsas) nya familj här och hälsade på! Hon ska ju stanna lite längre här hos oss! Tack för korten Sara med familj👍❤ 

9/6
Tack Julia för korten på Elvis(Spicy&Steven)! Och grattis Elvis på födelsedagen! Smarrigt med tårta👍 

 

8/6
Fick en sommarhälsning från Duffy (Tjörlie&Steven) Annika och Erland! Tack!  

28/5
Tack Sabina för korten på Lady (Kaffe&Alladin)! Och underbart att det gick bra för bägge era hundar sedan de blivit huggormsbitna för 2 veckor sedan! Kram 

3/5

 Tack Sofia för kortet(korten) på Cindy (Karamell&??)Stort grått Cindy på 10-årsdagen!
 Cindy 10 år idag! ❤️❤️ så glad att vi valde henne en dag i maj 2008 hos Inger Ivebrand. Snällaste, sötaste och mysigaste vovven i världen.

 

 

16/4
 Fick kort från Douglas (Tova&Alladin) 1-års kalas! Tack, Karin och Anders!

 

 

7/4
 Tack Susanne för de fina korten på Alfons när han är på "kurs"!

30/3

Tack Julia för Glad Påsk korten på Elvis (Spicy&Steven) och Trixie! 

28/3
Tack Katarina för bilderna på Dumle (Bodil&Alladin)! Vi håller tummarna den 5/4👍👍! 

25/3
Tack för det fina kortet på Alfons (Bodil&Steven)Susanne! Kul att det går så bra på valpkursen (Fast han lurar er ibland😄)❤ 

24/3
Tack Julia för korten på Elvis( Spicy&Steven)med sin kompis!
En fin bild på Elvis och hans bästis i stallet i morse där dom två får spendera mycket tid. Elvis älskar verkligen stallet och har mycket hundkompisar där. 
Att en sån liten och en sån stor kan älska varandra så mycket❤️ tack återigen för en helt underbar hund, han är vår lilla ögonsten här hemma. Och vi är fast beslutad av att vi alltid kommer att han en cocker i vår familj 💕 

 22/3 
Tack för de fina bilderna på Matthis (Kaffe&Alladin) och för att du tycker han är värdens finaste👍

18/3

Tack för uppdateringen om Siri (Tova&Alladin)!

 Hej Inger! Hoppas allt är fint med dig och hela familjen! ☺️ Ville bara uppdatera dig lite om Siri! 
Vi har precis börjat en grundkurs i agility och hon bara älskar det! Det märks verkligen hur hon har börjat mogna och vi får beröm var vi än är för att hon är så lättlärd, positiv och glad! Är verkligen en match made in heaven med Tova och Alladin! 😉 
Kan knappt tro att Siri snart fyllt 1år! 
Till sommaren satsar vi på en tävlinglydnadskurs och eventuellt lite utställning. Vi får se vad vi känner för helt enkelt! 😀 
Hoppas ni får en fin vår och att vi snart får slippa snön!

 

17/3

Tack Sabina för alla fina bilderna på Lady! Så roligt att höra hur det går och att ni är så nöjda med henne!

 

 

5/2   

Tack Katarina för de fina bilderna på Dumle (Bodil&Alladin)! Han har det verkligen bra hos er!

27/2 
Tack Marie för alla fina bilderna på Frasse (Nettan&Steven)Tovas bror! 

22/2
Stort TACK för uppdateringen om Douglas ( Tova&Alladin)! Härligt att han är så duktig och ni också Karin och Andres! Stort grattis!
 Hej Inger, 

Det var länge sedan jag hörde av mig, men jag måste nu med stolthet berätta att lille Douglas, 10,5 månader gammal, har utfört godkänt Doftprov i Nosework! Jag är så otroligt glad och stolt över honom! Tanken är att vi ska tävla framöver, men först måste han fylla ett år innan det är tillåtet. Han är också fantastiskt duktig på viltspår. Vi har spårat hela hösten, men har uppehåll nu då det är så mycket snö.

Douglas har utvecklats till en underbar hund. Lite osäker på omgivningen ibland, då han ser ”spöken” lite här och var, men ändå känns han väldigt trygg. Vi är sååååå nöjda med honom!  J 

Hälsningar

Karin, Anders och Douglas

17/2
Tack för korten på Dumle, Katarina! Han är så fin! 

 
27/1
Tack för alla fina bilderna på fina Alfons (Bodil&Steven) Susanne! Blir så glad när ni, valpköpare skickar bilder!👍

 

 

24/1  

 Fick bilder på Duffy och hans tjej😉 i dag! Lite skillnad i storlek! Tack Annika!

21/1
Har fått kort på Elvis(Spicy&Steven) när han busar med Sunny(Lexie&Ragnar)som också kommer här ifrån! Tack Julia!

 

21/1 

 Greetings från Martta (Vivan&Diesel) and Seija! The live in Finland! Thank's!


18/1
Har fått en hälsning från Duffy (Tjörlie&Steven)och matte Annika! Tack!

31/12 

 Vi på kennel Love Cox's vill önska er alla valpköpare ett riktigt GOTT NYTT ÅR! 

Och hoppas ni fortsätter att skicka kort på era valpar från oss🖒


Har fått lite kort med Gott Nytt År hälsningar!🖒
TACK! 


 Klas❤

 

 Alfons❤

18/12

Tack Sabina för korten på Lady (Kaffe&Alladin)! Kul att det går så bra med henne, tack Sabina!

15/12

 Fick även flera bilder på Elvis (Spicy&Steven)i dag! Tack Julia härligt att ni älskar honom så!❤

 

 


I dag har Alfons (Bodil&Steven) flyttat till sitt nya hem! Stort tack Susanne för kort och stort lycka till med honom! 

 


12/12
Fick ett underbart mail i dag också från en valpköpare! Tack Katarina för de fina orden och korten på Dumle (Alladin & Bodil)

Hej Inger,

Det blir inget av med Dumles Facebook konto och jag har inte kollat upp det där med en blogg heller. Men du kan ju alltid få lite uppdatering via mail :-)

Allt går bra med honom och han är precis så trygg, glad och vänlig som vi hoppades en cocker skulle vara. Nyligen så var vi på Stockholms cocker-klubbs sista träff inför jul-uppehållet och där var massor med cockers och ägare vi inte träffat förut.

Dumle var den enda som var brun-roan och du anar inte vad mycket uppmärksamhet han fick! Det var "Åhh! Vilken fin cocker!" och "Men guuud va snygg han är!". Jag blev så mallig så jag höll på att spricka.

En man som jag tyvärr inte uppfattade namnet på, undrade var han kom ifrån och sa sen att han kände dig. "Ja, vi har hållt på i över 40 år båda två" sa han. Han hade också en kennel. Hur som helst så tyckte han Dumle var "utsökt"!

Inte blev det sämre av att Dumle uppförde sig som en riktig liten mammas pojke och kom direkt på inkallning trots det var så många andra hundar att leka med där.

Det är samma sak när jag tar med honom till jobbet på fredagar. Då går längs fullpackade trottoarer som om vi var på dressyrbana och tittar upp på mig nästan hela tiden och svansen viftar konstant. Det är kul när folk stannar och vänder sig om för att titta på honom och jag har blivit hejdad många gånger för att folk undrar vad det är för ras eller bara säga att han är så söt.

En sak vi upptäckt med många andra cockers är att de skäller konstant. Det gör tack å lov inte Dumle. Han skäller inte ens när det ringer på dörren hemma. Det är himla skönt då vi själva är tysta och lugna och bara blir stressade av en massa skällande. 

Jag och Isabella är de som mest tränar med honom. Isabella har lärt honom flera roliga tricks, vilket han tycker är jätte-kul. Jag kör mest vardagslydnad och nose-work. Vi skulle varit med på hundmässan i Älvsjö nästa helg, men jag ångrade mig sen då jag var rädd för att det skulle vara för stressande för honom att prestera med så mycket folk och hundar runt omkring.
Fast han är sjukt duktig på att hitta Eukalyptus doften, markeringen är klockren, och vi ska definitivt gå vidare med flera kurser.

Nån gång i vår startar jakt-träning med ett gäng cocker folk. Det är en grupp som tränar tillsammans och hjälper varandra. Eftersom Dumle älskar att använda nosen och att bära saker så kommer han säkert tycka om det med.

Hemma ligger han mest i närheten av var vi är men han är definitivt ingen knä-hund. En stund kan han ligga i soffan eller sängen och mysa, men sen blir det väl för varmt så då hoppar han ner på golvet igen.

Lite bus kan han dock hitta på när han är ensam. Det handlar mest om att sno ätbara saker från bord eller leka pappers-strimlare. Micke har fått montera en låda under brevinkastet eftersom endel fakturor låg i små-bitar när vi kom hem. Jag tror han upptäckte hur roligt det är att slita pappar i bitar när han fick öppna sina födelsedags-presenter själv, för innan dess så gjorde han aldrig så.

Han är inte ensam så länge. 2-3 timmar på förmiddagen, samt ungefär lika länge på eftermiddagen. Mitt på dagen kommer Sara och då får han promenera samt leka och busa med flera andra hundar som hon rastar.

Har frågat grannar om han skäller när vi är borta, men ingen har hört nånting, så jag tror inte han är stressad eller ängslig. Han passar bara på med lite bus. 

 

 

 

27/11

Stort TACK Mikaela och Daniel för de fina korten på (er) och Ebbe (Tova & Alladin)! Och för att ni är så duktiga valpköpare ska bli kul att följa er🖒!Blir riktigt varm i hjärtat❤ av de fina orden!
Hej Inger! 
Vi har varit på flera kurser med Ebbe och senast på en lydnadskurs 3. Ebbe är en helt otrolig hund! Så snabblärd och duktig. Instruktören bad oss hälsa till dig som uppfödare att han var den trevligaste cocker spanieln hon träffat. Roligt att höra eller hur! Han vann även en lydnadstävling   😉 Hoppas allt är bra med er och hundarna! Ha det gott!

 

 

6/11
Har fått lite nya bilder på Lady! Tack Sabina hon är ju bara för söt!
 

24/10
 Har fått en hälsning från Duffy och hans matte Annika som är i Malmö! Tack!

20/10
Så här trött blir Lady när hon varit med och utfodrat hästarna och getterna! Skönt att allting går bra! Tack för kortet Sabina och Max! 

8/10
Har fått lite bilder på Lady (Dixie) tack Sabina och Max! Lycka till med tjejen!

11/9
En höst hälsning från Martta (Vivan & Diesel) och Seija i Finland! Tack så mycket!

4/9

Tack Sten för korten på söta Uno! Alltid kul att höra från er valpköpare, hur det går👍

18/8

Tack Katarina för bilderna på Dumle när han provar sitt regnställ för första gången!👍 

12/8
Tack Annika för bilderna på Duffy (Steven&Tjörlie)! Han ser ut att ha det kul med kusinen😉 


11/8
I dag fick jag fina kort på Humle (Bodil&Alladin)! Stort tack till Pia för de fina korten på kollen!

4/8 
 Tack Marie för de fina bilderna på Peps (Pongo)! (Spicy&Alfons)

 

2/8
Tank you, Seija för the lovely  photos of Martta
(Vivan&Diesel)!

2/8
Stort tack till familjen Thuresson  för de fina korten på Agnes (Spicy&Rebus) Eira (Lova&Trouper)De är så underbara och ni med👍

26/7

Sommarhälsning från Siri! Är så imponerad över hur cool hon är på nya platser och med mycket folk. Hon är en fantastisk liten hund! 😄 Hoppas ni hinner njuta av lite värme. Kram från Sofia och Siri

Stort tack för den sommarhälsningen Kram till er också!

25/7
Tack Tove för de fina korten på Nellie ( Alladin & Tova)! Härliga kort när de är tur i fjällen i Norge! 

Tack Lotta gör kortet på Knasen (Steven & Spicy)! 

Tack Titti för korten på Klas (Vivan&Gunvald)! Fina killen!

 

24/7
Stort grattis Twix (Milea&Trouper) på din dag! Han lyckades till slut öppna paketet!👍Tack Maria för korten! 

 

 

19/7

 Tack Katarina för uppdateringen om hur det går med Dumle (Alladin & Bodil)! Tack för de fina korten!

10/7 
Tack Sofia för de fina korten på Siri! Ni ser ut att ha det väldigt skönt!😉

30/6

Stort TACK för korten på Molly (Alladin&Tova) och hennes kompis Milo, Carina och Christer! Och tack för orden i gästboken det värmer ett uppfödar❤ 

29/6

Nellie (Alladin&Tova)som bor i Norge har vi nu fått kort på! Stort tack Tove så kul att se hur bra hon har det!

27/6

Har fått fina bilder på Douglas (Alladin&Tova)! Han har det verkligen mysigt! Åka båt med husse😉! Tack för korten!

  

 

 

  26/6

Tack Katarina för alla fina korten på Dumle ( Alladin&Tova ) Är så glad att ni älskar honom så! <3 Det är så härligt att få uppdatering hela tiden hur det går!
Jag kan inte nog TACKA FÖR ATT VI FICK KÖPA DENNA FINA VALP-han är familjens glädjespridare!

Lillmatte Isabella och Dumle är väldigt trötta efter rally.lydnads kursen! <3 

25/6

Har fått några kort på Martta (Vivan och Diesel) i dag! Hon bor i Finland stort tack Seija! 

 

Har fått fina kort på Elvis  (Steven och Spicys son)Stort tack Julia, härligt att du är så nöjd med honom!

24/6

Fick fin midsommar hälsning från Sofia och Siri! Stort Tack! 

24/6 

Tova och Alladins son i första kullen, Ebbe! Stort Tack för korten Mikaela och Daniel ! Han ser ut att ha det jätte mysigt! Kul att han gillar att åka båt!🖒

Det är så roligt när man får bilder på valparna som man sålt! Det uppskattas verkligen! TACK! (Tova och Alladins)

Tack Sofia för alla fina bilderna på Siri!  

Tack Karin för de fina bilderna på Douglas! Nu får vi hoppas han slutar att vara så bitig!🤗😉

 

Tack Sten för de fina bilderna på Uno! Han ser ut att trivas jätte bra!